Allard Lambers

Meijendelloop 2017

Geboortejaar: 1989

Ik loop sinds een paar jaar vrij fanatiek hard. Vooral de lange afstanden stonden hierbij op het programma. Er is weinig mooier dan een zondagochtend met een zak water op je rug een paar uur op pad te gaan door de mooie natuur van den Haag en omstreken. Na de marathon van Rotterdam heb ik besloten dat ik meer op snelheid wil gaan trainen en heb ik mij aangesloten bij HAAG. Ik raak erg gemotiveerd van het trainen met anderen die harder lopen dan ik. Mijn doel is om het komende jaar met veel plezier met de groep te trainen en hierdoor snellere tijden op alle afstanden te lopen.

Bekijk hier mijn persoonlijke records

Ambities 2018:
Begin 2018 heb ik weer een aantal mooie wedstrijden gelopen, met als hoofddoel de marathon van Rotterdam. Een nieuw PR (2.54) was een mooie beloning voor de harde trainingen. Nu staat het lopen even op een lager pitje ivm een verhuizing en de komst van mijn dochter in juli.

Ik wil proberen in het najaar een aantal wedstrijden op korte afstanden te lopen. (Voor mij gelden de 5km en 10km als kort 😉 ). Het zou mooi zijn als ik in 2018 mijn PR op de 10km kan verbeteren. Daarnaast zal ik vast een halve marathon lopen en ik ben altijd te porren voor een mooie haasklus op de marathon 🙂