Erik Scheers
Erik Scheers
Erik van Hout
Erik van Hout
Geboortejaar: 1975

Ambities:
1. Heel blijven, maar zoveel mogelijk meetrainen.
2. Op de 10km wil ik onder de 38 minuten lopen.
3. Een halve marathon in 1h23 finishen.

Frans van der Meijde
Frans van der Meijde
Gaël Flouzat
Gaël Flouzat
I’m Gaël FLOUZAT, member of Group 1 HAAG. I ran Rotterdam Marathon in 2h39 last sunday (but have a PB in 2h22’24 – Paris 2012).
Gearoid O'Shea
Gearoid O'Shea
Geboortejaar: 1976

Ik begon relatief laat te rennen op 25-jarige leeftijd nadat ik net naar Den Haag was verhuisd en een vriend van mij merkte op hoe snel ik rende om een tram te halen.
Ik liep mijn eerste marathon in 2002 in Berlijn en mijn laatste was in 2016, in Boston. Ik heb ook de marathon van Amsterdam een paar keer gelopen.
Ik loop voornamelijk met mijn collega’s en de laatste jaren zijn we begonnen met trailrunning en ultramarathons.
Ik loop graag met de jongens van Haag Atletiek Groep 1 en vind de coaching van Lodewijk en het programma erg motiverend. Ik geniet er echt van om elementen van trailrunning te combineren met de snelheid en discipline van de baan.
Mijn ambitie is om dit jaar mijn PB te verslaan in de marathon van Rotterdam, te blijven genieten van het hardlopen en gezond en blessurevrij te blijven.
Favoriete wedstrijd: Meijendelloop (25km)

Jeffrey van Noortwijk
Jeffrey van Noortwijk
pr op de 400 meter: 57.80 op 4-9-2020 bij Zuiderpark Lopen.

pr op de 800 meter: 2:05:13 op 9-5-2023 in Amersfoort

Jens Kok
Jens Kok
Toen ik twee jaar geleden Noord-Holland (Haarlem) voor Zuid-Holland (Den Haag) verruilde, wisselde ik eveneens van krachtsport naar duursport… en sindsdien nooit omgekeken!

Met inmiddels ruim 2 jaar loopervaring onder de gordel en een aantal prima tijden op verschillende afstanden, ben ik nog altijd aan het verbeteren.

De laatste paar maanden heeft HAAG Groep 1 me daar onwijs in geholpen.
Ik zie mezelf als 1/3e hardloper, het resterende werk verricht ik op de racefiets en in het water: ik ben aspirant triatleet en hoop dit jaar nog mijn eerste half distance te voltooien. Streeftijd voor het halve marathon looponderdeel: sub 1:30 uur!

Jesse van Straaten
Jesse van Straaten
Jim Hoft
Jim Hoft
Geboortejaar: 1987

Ambities:

Fit blijven!
Plezier blijven houden in het hardlopen!
Marathon van Rotterdam op een normale manier uitlopen.
10KM binnen de 37.30.
Deelnemen aan een Triatlon

Jos Ghijsels
Jos Ghijsels
Geboortejaar: 1981
Maarten Bening
Maarten Bening
Geboortejaar: 1986

Persoonlijke records:
15km: 55.28 (2015, Bruggenloop, Rotterdam)

Mijn doelstellingen voor 2017: op eenzame hoogte qua uitdaging staat de 60km van Texel in april. Die wil ik graag uitlopen en eigenlijk binnen de 5 uur.

Na zoveel duur zou ik graag in de tweede helft 2017 specifiek op tempo trainen om een PR op de 10km te lopen en eventueel een op de 15km (wie weet de basis voor de hele in Rotterdam in 2018?).

En uiteraard help ik in 2017 wederom graag als haas groepsgenoten aan hun doelstellingen! En genieten. Heel erg blijven genieten van hardlopen. Dat is eigenlijk de belangrijkste doelstelling.

Maikel van Gemert
Maikel van Gemert
Geboortejaar: 1975
Persoonlijke records op de baan
100 m | 0.12.42 | 2017 | Naaldwijk
200 m | 0.24.65 | Sparta
400 m | 0.55.18 | 2017 | Naaldwijk
800 m | 2.05.77 | 2015 | Zierikzee
1500 m | 4.23.46 | Naaldwijk
3000 m | 9.40.00 | 2014 | Haag
Moniem Abarkan
Moniem Abarkan
Niels Ota
Niels Ota
Na veel tegenslagen is mijn doel voor 2022 om heel te blijven, rustig inhoud op te bouwen en focussen op een hogere lactaat drempel. Ik denk dat ik door mijn atletiek verleden in relatief weinig tijd weer snelheid kan oppikken, dus heel blijven is het halve werk!
Niels van de Vorst
Niels van de Vorst
Op het moment loop ik vooral voor het plezier, zonder concreet doel.
Patrick Beekhuizen
Patrick Beekhuizen
Geboortejaar: 1975

Sinds een aantal jaar loop ik weer fanatieker hard. In eerste instantie was dat om toch een keer de marathon te lopen. Dat gebeurde in Rotterdam in 2015. Daarna bleek ik besmet met het hardloopvirus en ben ik lid geworden van Haag. Van groep 3 ben ik uiteindelijk medio 2018 in groep 1 beland.

De marathon trekt me nog steeds, sinds 2015 loop ik er gemiddeld twee per jaar, waaronder 3 majors (Berlijn, New York en Chicago). Merken dat je jezelf daar nog steeds op kunt verbeteren motiveert enorm. Uiteindelijk wil ik de zes grote world marathon majors lopen. Ik ben dus halverwege.

Ambities
Voor aanvang van het jaar had ik drie ambities, namelijk:
· Onder de 40 minuten op de 10 km
· Onder de 1.28 op de halve marathon en
· Onder de 3.10 op de marathon

De eerste twee heb ik inmiddels gehaald!

In Amsterdam wil ik mijn doel op de marathon behalen en hiermee mij kwalificeren voor de marathon van Boston.

PR 15 km 1.00.06
Zevenheuvelenloop Nijmegen 2018

Peter van Iperen
Peter van Iperen
Geboortejaar: 1966

Voorheen ben ik lid geweest van de HRR en TriTeam Wassenaaar, daarna heb ik ‘clubloos’ getraind. Om het hardlopen wat serieuzer uit te voeren, ben ik lid geworden van HAAG Atletiek en door Lodewijk meteen maar in groep1 geplaatst. Trainen in groep 1 motiveert mij om mijn PR’s scherper te stellen. Naast het hardlopen zit ik in de zomer op de racefiets.

Ambities:
– Groep 1 bij kunnen houden
– De marathon binnen 3 uur 10 lopen

Robert van Rooij
Robert van Rooij
Geboortejaar: 1987

Na 14 jaar zonder sport op m’n 32e begonnen met een eerste loopje door het Haagsche Bos. Na 3 jaar zelf lopen, in juni 2022 aangesloten bij groep 1 van Haag. Loop graag door Meijendel, Clingendael en andere natuurgebieden in Den Haag. Ook wel eens te vinden rondom de Drunense Duinen, waar mijn roots liggen. Geen nadrukkelijke ambities: loop bij Haag voor de gezelligheid, tips & trics van Lodewijk en medelopers en voor de leuke uitdaging om mezelf telkens wat te verbeteren en zo weer een PR aan te kunnen scherpen.

Rogier Klappe
Rogier Klappe
Geboortejaar: 1978

Naast hardloper ben ik ook een (vakantie)fietser en probeer ik jaarlijks een lange fietstocht te maken in het buitenland. Mijn voorkeur gaat uit naar vlak tot heuvelachtig terrein zodat lange afstanden kunnen worden afgelegd.

Ambities voor 2018:
In 2017 hoop ik blessurevrij te blijven. Daarnaast zou het mooi zijn als ik mijn 9 jaar oude PR op de halve marathon kan verbeteren. Dan is 2018 voor mij geslaagd!

Sander Foederer
Sander Foederer
Geboortejaar: 1973
Sandor Stuut
Sandor Stuut
Geboortejaar: 1981
Steven Kistemaker
Steven Kistemaker
Geboortedatum: 03-03-1984

Mijn ambities liggen vooral binnen het Obstacle running. Ik wil hoog eindigen bij de OCR ultralopen in het buitenland en deze in Nederland winnen.

Tijmen Prins
Tijmen Prins
Geboortejaar: 1987

Trainen is niet mijn lievelings ding, maar wedstrijden vind ik erg mooi om te lopen.
Om een wedstrijd goed te kunnen lopen is trainen essentieel. De afgelopen jaren heb ik ongestructureerd gelopen en onverstandig gelopen (lees: veel te hard van start gaan). Verstand komt met de jaren, dus vandaar dat ik mij nu heb aangesloten bij HAAG. Nu hoop ik dat de snelle tijden langzamerhand binnen handbereik komen.

Ambities voor 2017:
Dit jaar staat in het teken van The City to Summit. 2 juli ga ik daar een halve marathon lopen, 180 km fietsen en een onverharde marathon krijg ik als afsluiter voor mijn kiezen. Dit is een monstertocht en het enige wat ik daarvoor hoef te doen is kilometers maken en zorgen dat ik heel blijf. Dat is dus het grote doel. Daarnaast loop ik nog regelmatig wat wedstrijden. Daarbij hoop ik terloops nog wat pr’s te verbeteren.

Ykalo Fsaha
Ykalo Fsaha
Wim Nieuwenhuijse
Wim Nieuwenhuijse
Geboortejaar: 1965

Vrij laat op z’n 48ste het Lopen ontdekt als wedstrijdsport na jaren met expedities door onherbergzame delen de wereld te hebben gezworven.
Alleseter, van 800 meter tot 60 kilometer. Baan en weg. Van pannenkoekplat tot Jungfrau.

Nadrukkelijke ambitie om in de marathon onder de drie uur te finishen.

Ook inzetbaar als dieselende haas voor andermens’ loopambities. Want lopen is teamsport.

Dan Clemo
Dan Clemo
Year of Birth: 1982

After recently relocating to The Hague from Canada (2023) my goal is to simply get back to a running routine with a community of like minded folks and hopefully get back into running form for a fun 2024 of racing.

Giorgio Soldani
Giorgio Soldani
“I’m Giorgio and I moved to Netherlands since June 2023. I started to run 7 years ago because I’m a triathlete. My best sport is running so I like discover new landscapes using my legs 
I hope to stay here for a long time because The Hague is a very beautiful place to live well and training.
My preferred distances are 5-10-21km, so now I’m preparing for improve my PB in these races”